Disciplines

Riolering

Wij verwerken PVC, PP en PE afvoersystemen, hoofdzakelijk van de merken Wavin en Dyka.
Naast de standaard installaties zijn wij ook bekend met het verwerken van geluidsarme systemen zoals Wavin AS of Dyka Sono

Hemelwaterafvoeren

Naast standaard hemelwaterafvoeren uitgevoerd in pvc of zink hebben wij ook veel ervaring met het monteren van Geberit Pluvia systemen.
Vanwege deze ervaring worden wij regelmatig ingehuurd door andere installatiebedrijven om dergelijke installaties te maken.

Waterleiding

Ons standaard waterleidingsysteem is Tigris van Wavin, wij hebben goede kennis van het verwerken van dit Alu/Xpe systeem en beschikken over de bijbehorende apparatuur t/m 50mm leidingdiameter.
Daarnaast hebben wij ook apparatuur voor het verwerken van andere systemen zoals Rehau en Tece.
Voor het verwerken van koper en rvs waterleidingen hebben wij de beschikking over apparatuur en persbekken voor verschillende perssystemen zoals Mapress en VSH.

water, lucht, warmte

Ventilatie

Alhoewel wij nog regelmatig spiraalgefelste buizen en kanalen verwerken, zijn wij voor de seriematige woningbouw nagenoeg geheel overgestapt op het kunststof Dyka Air systeem.
Vrijwel al het kunststof kanaalwerk maken wij prefab in onze werkplaats, waardoor wij kwalitatief goede installaties kunnen maken tegen een concurrerende prijs.
Naast het kanaalwerk leveren en monteren wij ook de apparatuur voor de ventilatie systemen van woonhuisventilatoren tot wtw-systemen voor de woningbouw en kleine utiliteitsbouw.

Verwarming

Kroneman levert en monteert cv-systemen voor de woningbouw en kleine utiliteitsbouw.
Het gaat hier om eenvoudige systemen met een gaswandketel en radiatoren of vloerverwarming als afgiftesysteem.

Contact

  • Kroneman Installatietechniek
    Stationsweg Oost 281 G
    3931 ER Woudenberg

    Telefoon: 033 – 277 46 90
    E-mail: info@kronemanbv.nl