Over ons

Kroneman Installatietechniek B.V. is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd te Woudenberg. Het overgrote deel van onze activiteiten bestaat uit installatiewerk in de seriematige woningbouw. Dit installatiewerk omvat hoofdzakelijk loodgieterswerk zoals het aanleggen van afvoeren, waterleidingen en ventilatiekanalen, daarnaast voeren wij ook verwarmings- en elektrotechnische werkzaamheden uit.

Buiten de seriematige woningbouw zijn wij ook actief in de kleinschalige woningbouw en utiliteitsbouw. Hierbij kunt u denken aan installatiewerk bij verbouwingen of aanpassingen aan bestaande installaties bij bedrijfspanden.

Door de centrale ligging van Woudenberg is ons werkgebied groot, veel van onze werkzaamheden voeren wij uit in de Randstad maar ook in het zuiden en oosten van het land zijn wij actief.

Prefab-afdeling
Kroneman Techniek B.V. is de werkmaatschappij waarin wij onze prefab-afdeling hebben ondergebracht. In onze werkplaats kunnen wij prefab riolering-, ventilatie-, en waterleidingsystemen assembleren welke daarna op de bouwplaats worden gemonteerd. Door het prefab maken van installaties worden werkuren op de bouwplaats bespaard, hetgeen scheelt in reis- en verleturen. Daarnaast neemt de kwaliteit van de installatie toe doordat b.v. (lijm) verbindingen in schone en warme omstandigheden gemaakt worden. Ook de kwaliteitscontrole is in de werkplaats beter uit te voeren.

Innoveren en samenwerken

Sedert 2017 produceren wij ook prefab installaties welke door betonfabrieken in casco woningdelen worden ingestort. Deze casco delen worden op de bouwplaats samengevoegd tot complete woningen waarna wij de verschillende leidingen, kanalen en buizen aan elkaar koppelen en afbouwen. Met een dergelijk systeem kan er in een dag een complete woning wind- en waterdicht worden geplaatst en behoort het werken in weer en wind op een open bouw tot het verleden.

Nadat bleek dat het prefab maken van wtb-installaties succesvol was hebben wij ook een elektrotechnisch prefab systeem ontworpen wat sinds oktober 2018 in uitvoering is genomen.

Samenwerken
Wij hechten waarde aan een goede samenwerking en relatie met onze leveranciers, wij proberen zoveel als mogelijk met dezelfde partijen zaken te doen waardoor wij ook bij deze partijen terecht kunnen voor ondersteuning op het technische vlak. Het is deze goede samenwerking die het ons mogelijk maakt onze prefab systemen verder te ontwikkelen.

Contact

  • Kroneman Installatietechniek
    Stationsweg Oost 281 G
    3931 ER Woudenberg

    Telefoon: 033 – 277 46 90
    E-mail: info@kronemanbv.nl